Δωρεάν Παιχνίδι Μανατζερ Ποδοσφαίρου

από Μαρίλια Ιωάννου
Δωρεάν Παιχνίδι Μανατζερ Ποδοσφαίρου

Σήμερα παρουσιάζουμε ακόμη ένα παιχνίδι που μπορούμε να παίξουμε στον browser μας χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουμε οποιοδήποτε έξτρα λογισμικό.

Πρόκειται για το Goalunited της Ολλανδικής εταιρίας Northworks.

Σε αυτό το παιχνίδι αναλαμβάνουμε χρέη manager σε μια ομάδα ποδοσφαίρου.

Ως manager της ομάδας έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές προκλήσεις οι οποίες δεν περιορίζονται απλά και μόνο σε προπονητικά καθήκοντα.

Στη διάρκεια του παιχνιδιού αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση του γηπέδου και των εγκαταστάσεων του, το κλείσιμο συμφωνιών με χορηγούς, την απόφαση για πρόσληψη επαγγελματικού προσωπικού στελέχωσης του συλλόγου, αλλά και πολλές άλλες καθοριστικές αποφάσεις που όπως αντιλαμβάνεσαι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Παράλληλα, όλη η προπονητική ευθύνη ανήκει σε εμάς, όπου μεταξύ των καθηκόντων μας είναι η προπόνηση των παικτών, αλλά και το σωστό στήσιμο της ομάδας στους αγώνες έτσι ώστε να φτάνουμε στη νίκη σε κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ξεκινάμε την καριέρα μας στην 6η κατηγορία και ο στόχος μας είναι με γοργά βήματα να κατακτήσουμε την κορυφή και να φτάσουμε στην 1η κατηγορία όπου αγωνίζονται οι πιο πετυχημένοι σύλλογοι.

Τα χαρακτηριστικά των παικτών είναι αρκετά εμπλουτισμένα έτσι ώστε ο manager να είναι σε θέση να διαλέγει τους καλύτερους παίκτες που θα αποτελούν την ομάδα του.
image

Είτε είσαι λάτρης της προπονητικής και της στρατηγικής σκέψης, είτε απλά θέλεις να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου σε ένα δωρεάν αθλητικό παιχνίδι, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο συγκεκριμένο μοναδικό manager. Είμαι σίγουρη πως θα σε κερδίσει.

Μπορείς να βρείς το Goalunited στην επίσημη του ιστοσελίδα.

Δωρεάν Παιχνίδι Φόρμουλα 1
Προηγούμενο άρθρο
Δωρεάν Παιχνίδι Φόρμουλα 1

Γκάλοπ. Εδώ ψηφίζεις.

Τι παιχνίδια παίζεις συνήθως;
Πατήστε σε μία επιλογή για να ψηφίσετε.
Flooxi