Δωρεάν Παιχνίδι Φόρμουλα 1

από Μαρίλια Ιωάννου
Δωρεάν Παιχνίδι Φόρμουλα 1

Αν είσαι λάτρης του αθλήματος της Formula 1 τότε το Grand Prix Racing Online είναι ένα παιχνίδι που απευθύνεται αποκλειστικά σε εσένα.

Τι είναι όμως το Grand Prix Racing Online;

Το Grand Prix Racing Online είναι ένα δωρεάν δικτυακό παιχνίδι Μάνατζερ μηχανοκίνητου αθλητισμού το οποίο δημιουργήθηκε από ένα γκρουπ φανατικών παικτών παιχνιδιών της F1.

Ξεκινάς την καριέρα σου με ένα στοιχειώδες μονοθέσιο. Στη διάρκεια του παιχνιδιού προσπαθείς να κερδίσεις μια θέση στην κορυφαία κατηγορία, να γίνεις ο κορυφαίος Μάνατζερ και να κερδίσεις τον τίτλο.

Ακριβώς όπως και στην Φόρμουλα 1, θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου στο παιχνίδι.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να φροντίσεις, όπως η πρόσληψη οδηγού και τεχνικού διευθυντή, η ρύθμιση του μονοθεσίου για τα προκριματικά και τον αγώνα, η διαχείριση των εγκαταστάσεων και του προσωπικού, οι διαπραγματεύσεις με χορηγούς και πολλά ακόμα.

Κάθε σεζόν έχει 17 αγώνες, δύο κάθε εβδομάδα. Αρκεί μία ώρα κάθε βδομάδα για να διαχειριστείς σωστά την ομάδα σου.

Όπως όμως ισχύει στα περισσότερα πράγματα, όσο περισσότερο δίνεις, τόσο περισσότερο παίρνεις. Έτσι, κάθε έξτρα προσπάθεια πχ. στην επιλογή του οδηγού ή στη ρύθμιση του μονοθεσίου, μπορεί αυτό να κρίνει τη διαφορά μεταξύ Ανόδου και Υποβιβασμού.

Έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς ζωντανά τους αγώνες και να συνομιλείς με άλλους μάνατζερ. Αφού δεις πως αποδίδει ο οδηγός σου σε κάθε αγώνα, θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις ποια είναι η καλύτερη στρατηγική σύμφωνα με τις ικανότητες του οδηγού σου, αλλά ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη την πρόβλεψη για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν.

Πραγματική εικόνα του παιχνιδιού, εν ώρα δράσης.
image

Μπορείς να φτιάξεις μια ομάδα με τους φίλους σου, ή με ανθρώπους απ' όλο τον κόσμο που ποτέ δεν έχεις συναντήσει, και να διαγωνιστείς στο πρωτάθλημα ομάδων.

Αν είσαι οπαδός του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της Formula 1, και θες να γίνεις μέλος μιας μεγάλης και φιλικής κοινότητας, να διασκεδάσεις σχολιάζοντας τους αγώνες της Formula 1 με χρήστες απ' όλο τον κόσμο, ή αν σου αρέσουν τα παιχνίδια μάνατζμεντ με χιλιάδες χρήστες, τότε λάβε μέρος σε αυτό το φανταστικό παιχνίδι!

Η εγγραφή είναι και θα είναι δωρεάν!

Γκάλοπ. Εδώ ψηφίζεις.

Τι παιχνίδια παίζεις συνήθως;
Πατήστε σε μία επιλογή για να ψηφίσετε.