Τα Ζώδια Και Η «Γρίπη των Χοίρων»

από Μαρίλια Ιωάννου
Τα Ζώδια Και Η «Γρίπη των Χοίρων»

Μάθε πόσο κινδυνεύει το ζώδιο σου απο την «Γρίπη των Χοίρων». Αφού την μελετήσαμε εξονυχιστικά εδώ στα εργαστήρια Γελαστό Χειλάκι, είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε τα συμπεράσματα μας.

Προσοχή, προσοχή! Τώρα που το ενδεχόμενο πανδημίας της γρίπης των χοίρων έχει πλησιάσει απειλητικά, αρπάζουμε την ευκαιρία και προνοούμε να σας ενημερώσουμε για τους κίνδυνους, προτού η νόσος ξεπροβάλει και στη χώρα μας.

Αν και η αλήθεια είναι πως γενικά ως λαός είμαστε πολύ καθησυχασμένοι και δεν αναλαμβάνουμε δράση προτού η «απειλή» μας χτυπήσει την εξώπορτα, ας είναι όμως καλά τα ΜΜΕ που συχνά πυκνά με έκτακτα δελτία (όποτε χρειάζεται) αναλαμβάνουν τον ρόλο τους, να μας κρατάνε σε εγρήγορση.

Αυτή τη δόξα των ΜΜΕ έχω ζηλέψει, γι’ αυτό και τώρα αναλαμβάνω δράση ενημερώνοντας σας πρώτος για κάτι που ακόμη δεν ξέρει η ευρύς κοινωνία. Σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες των πιο έγκυρων Ελλήνων αστρολόγων, το κάθε ζώδιο κινδυνεύει διαφορετικά από τον ιό, αφού συγκεκριμένες συμπεριφορές που έχουμε μπορούν να μας βάλουν σε μπελάδες!

Έτσι ας δούμε τώρα πως και πόσο το κάθε ζώδιο κινδυνεύει από τον ιό, ώστε να μπορέσουμε να προστατευθούμε με περισσότερη αποτελεσματικότητα.

ΚΡΙΟΙ και ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Η εγωιστική και ριψοκίνδυνη συμπεριφορά σας, σας κάνει να συμπεριφέρεστε με τρόπο που σίγουρα θα λατρέψουν τα γουρουνάκια αφού δεν θα δυσκολευτούν καθόλου να σας προσεγγίσουν και να σας κολλήσουν. Σταματήστε να το παίζετε ψευτοπαλληκαράδες και για το καλό όλων μας, μείνετε μακριά από γουρούνια, ακόμη και αν πρόκειται για γουρουνάκια με ανθρώπινη μορφή.

Πιθανότητα προσβολής από τη νόσο: 110%.

ΤΑΥΡΟΙ και ΤΟΞΟΤΕΣ: Η υπομονετική σας συμπεριφορά σας κάνει να θεωρείστε απ’ τα πιο ασφαλή ζώδια. Όσο και αν θα το θέλατε να προσβληθείτε απ' τη νόσο, έτσι ώστε να πάρετε άδεια απ' τη δουλειά σας, δεν θα γίνει ΠΟΤΕ. Αυτό όμως δεν σας πτοεί αφού περιμένετε με υπομονετικότητα τη σειρά σας, που όμως δεν θα έρθει ΠΟΤΕ. Μην διατηρείτε ψεύτικες ελπίδες γιατί η γρίπη των χοίρων δεν είναι για εσάς.

Πιθανότητα προσβολής: -100%.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η προσαρμοστικότητα σας, μπορεί να σας καθησυχάζει έτσι ώστε να μην ανησυχείτε για οτιδήποτε. Όπως τον χαρακτήρας σας, έτσι και ο οργανισμός σας, μπορεί να προσαρμόζεται πολύ εύκολα στις διάφορες καταστάσεις. Θα κολλήσετε την αρρώστια αλλά ούτε που θα το καταλάβετε αφού ο οργανισμός σας θα προσαρμοστεί άμεσα στις νέες συνθήκες. Μάλιστα, ίσως ήδη να την έχετε κολλήσει χωρίς να το γνωρίζετε. Θεωρείστε ένα από τα πιο επικίνδυνα ζώδια για εξάπλωση του ιού και σε περίπτωση πανδημίας θα είσαι οι πρώτοι υπαίτιοι. Γνωστός φορέας του ιού που ανήκει στο ζώδιο του διδύμου είναι ο Γουίνι το γουρουνάκι και όλη η παρέα του.

Πιθανότητα προσβολής: Μάλλον την έχετε ήδη αρπάξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ και ΙΧΘΕΙΣ: Χωρίς αμφιβολία, είστε απ' τους πιο ευαίσθητους χαρακτήρες του ζωδιακού κύκλου. Σε περίπτωση πανδημίας όμως, μην σας πιάνουν οι ενοχές. ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ. Η έντονη συναισθηματικότητα σας, σας κάνει να νοιώθετε άρρωστοι ακόμη και αν δεν είστε. Αν ο σύζυγος σας έχει αρρωστήσει, δεν φταίτε εσείς. Σε αντίθεση με τη θρησκεία, ΜΗΝ πιστέψετε πως έχετε νοσήσει προτού έχετε απτές αποδείξεις!

Πιθανότητα προσβολής: 0,0%-0,1%. Ηρεμήστε όμως, γιατί το άγχος μπορεί να σας πειράξει επικίνδυνα.

ΛΕΟΝΤΕΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Είστε άρχοντες του κόσμου σας, αυτό είναι βέβαιο. Θέλετε να ελέγχετε το περιβάλλον σας και αυτό μπορεί να σας στοιχήσει. Σε συνδυασμό με το πείσμα σας (που δεν είναι και λίγο), μπορεί να μπλεχτείτε σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια. Ενθουσιάζεστε εύκολα, γι’ αυτό και κινδυνεύετε όσο ποτέ άλλοτε. Σε περίπτωση που η νόσος των χοίρων σας προσβάλει, η εγωιστική σας συμπεριφορά δεν θα σας επιτρέψει να το παραδεχτείτε και να ζητήσετε βοήθεια έτσι ώστε να θεραπευθείτε.

Πιθανότητα προσβολής: 50%, σε περίπτωση όμως που νοσήσετε, αν δεν καταβάλετε τον εγωισμό σας, τότε το μέλλον σας προβλέπετε να είναι απο πολύ σκούρο ως αρκετά μαύρο. Φροντίστε να υπογράψετε (για κάθε περίπτωση) από τώρα τη διαθήκη σας.

ΖΥΓΟΙ: Η ρομαντικότητα σας, σας κάνει να φλερτάρετε επικίνδυνα με τη νόσο. Η κατηγορία των ζυγών που κινδυνεύουν περισσότερο, είναι οι γυναίκες εκείνες που πιστεύουν βαθιά μέσα τους πως «όλοι οι άντρες είναι γουρούνια». Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε καλύτερα να απομακρυνθείτε για ένα διάστημα από όλους τους άντρες. Αποφύγετε επίσης με κάθε κόστος όλα τα «όργανα του νόμου» ιδιαίτερα αν ασπάζεστε το φημισμένο slogan «Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι».

Πιθανότητα προσβολής: Μικρή, φτάνει να τηρήσετε τα πιο πάνω. Προς θεού, μην παρανομήσετε αυτό το διάστημα, για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με τα «όργανα» αφού τότε ρισκάρετε επικίνδυνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Το πάθος και η αποφασιστικότητα σας δεν σας αφήνει άλλα περιθώρια. ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. Είστε αποφασισμένοι και θα κάνετε τα πάντα για να προσβληθείτε. Ότι βρεθεί στο δρόμο σας ή προσπαθήσει να σας εμποδίσει(γιατροί, συγγενείς φίλοι), θα το καταστρέψετε με μανία. Εξάλλου η ζήλια και η επιμονή σας δεν σας επιτρέπει να απατήσετε το προσωπικό σας slogan που είναι: «Γιατί αυτοί και όχι εγώ;».

Πιθανότητα προσβολής: 100% θα νοσήσετε. Αν καταπολεμήσετε τη ζήλια σας, τότε το ποσοστό μειώνετε στο 99.9%.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Τα νέα για τις φίλες μας που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερου είναι αρκετά ενθαρρυντικά. Εξάλλου, αν μιλούσαμε για «γρίπη των Αίγων» ή για «αφθώδη πυρετό» τότε μάλλον θα βρισκόσασταν σε δυσμενή θέση. Προς το παρόν όμως μπορείτε να απολαύσετε ήσυχες το χορταράκι σας.

Πιθανότητα προσβολής: Ούτε με θαύμα.

 
Flooxi