Κακίες για τις ξανθιές!

από Μαρίλια Ιωάννου
Κακίες για τις ξανθιές!

Άρθρα, Γυναικώματα, Κακίες για τις ξανθιές! kakies gia ksan8ies !

Εντάξει, μπορει τα ανέκδοτα με τις ξανθιές να μην έχουν πλέον τη αίγλη όπως παλιά αφου τώρα οι περισσότερες βάζουν καμουφλάζ βάφοντας τα, δεν πάυουν ομως να ξεχωρίζουν λόγω του.. ειδικου και αποκλειστικα μοναδικού τους χαρακτήρα! Όχι, όχι μήν με πειτε κακο..

 

Μια ξανθιά πάει στον πάγκο δανεισμού της Βιβλιοθήκης και λέει :-Δανείστηκα ένα βιβλίο την προηγουμένη βδομάδα, αλλά ήταν το πιο βαρετό βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ. Δεν είχε καθόλου υπόθεση, αλλά είχε υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες. -Ώστε εσείς λοιπόν μας πήρατε τον τηλεφωνικό κατάλογο!!!!!!!!!


Η μάνα μιας ξανθιάς: -Έλα μέσα χιονίζει -Σιγά και έξω χιονίζει


Μια ξανθιά μπαίνει σε ένα κατάστημα καλλυντικών. -Ξανθιά : " Έχετε μια κρέμα για αποτρίχωση ; " -Πωλήτρια : " Για ποια περιοχή ; "-Ξανθιά : " Για το Χαλάνδρι . "


Ο τυπάκος περπατάει αφηρημένος στο δρόμο και κατά λάθος πέφτει πάνω σε μια ξανθιά Καθώς ζητάει συγγνώμη την κοιτάζει από πάνω ως κάτω και διαπιστώνει ότι είναι Θεά ! "Κυρία μου " της λέει , " μένω έκθαμβος και άναυδος !" Και η ξανθιά : " Ναι ; Εγώ μένω Πρατίνου κι Αστυδάμαντος"!

Μια ξανθιά παίρνει τηλέφωνο στην Ολυμπιακή και ρωτάει την τηλεφωνήτρια: -Πόσο διαρκεί το ταξίδι Αθήνα-Θεσαλλονίκη; -Μισό λεπτο. - Α! Ευχαριστώ! και κλείνει το τηλέφωνο


Δύο ξανθιές κάθονται στο κλαδί ενός δέντρου. Η μία από αυτές πριονίζει το κλαδί στο οποίο κάθονται. Μια γριά που τυχαίνει να περνά από κάτω τις βλέπει και τους φωνάζει:- Καλέ κορίτσια τι κάνετε εκεί; Θα πέσετε βρε! Οι ξανθιές αδιαφορούν και συνεχίζουν ώσπου το κλαδί σπάει, πέφτουν κάτω, και οδηγούνται στο νοσοκομείο με βαρύτατες κακώσεις σε όλο το σώμα. Καθώς βρίσκονται σε διπλανά κρεβάτια η μία από τις δύο βλέπει τη γριά που είχαν δει όταν βρίσκονταν στο δέντρο να περιφέρεται μέσα στο νοσοκομείο. Έντρομη γυρίζει στη φίλη της και της λέει: - Κοίτα, κοίτα το μέντιουμ... !!!


Πώς λέγεται μια ξανθιά μέσα σε ένα πανεπιστήμιο; Επισκέπτρια.


Μια ξανθιά δέχεται κλήση από το αγόρι της στο κινητό... -Έλα βρε Τάκη πού το ήξερες ότι είμαι στο σούπερ μάρκετ; !!!


Τρεις πωλητές κουβεντιάζουν: -"Εγώ πούλησα έγχρωμη τηλεόραση σε τυφλό", λέει ο πρώτος. -"Εγώ πούλησα στέρεο σε κουφό", λέει ο δεύτερος. -"Κι εγώ πούλησα ένα ρολόι-κούκο σε μια ξανθιά", λέει ο τρίτος. "Ε και λοιπόν;", απορούν οι άλλοι. "Της πούλησα κι εκατό κιλά σπόρους, για τον κούκο!", απαντά χαρούμενος ο τρίτος!


Γιατί οι ξανθές ανοίγουν το Milko μέσα στα Super Markets; Γιατί η συσκευασία γράφει επάνω: "ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΔΩ"!


Συζητούν δυο ξανθιές και λέει η μια στην άλλη: -Δεν σου είπα, έκανα τεστ παπ. Kαι η άλλη απαντά:Σοβαρά; Ήταν δύσκολες οι ερωτήσεις; (η πρώτη τουλάχιστον ήταν στα.. καλά της!)


Μια ξανθιά βρίσκει ενά βράδυ σε ένα πάρκο έναν πιγκουίνο. Μην ξέροντας την να τον κάνει αποφασίζει να βρει έναν αστυφύλακα και να ρωτήσει. Πράγματι βλέπει κάποιον, τον πλησιάζει και τον ρωτάει: -Κύριε αστυφύλακα, βρήκα αυτόν τον πιγκουίνο, τί να κάνω; -Πήγαινε τον στον ζωολογικό κήπο, της λέει αυτός. -Καλή ιδέα, αυτό θα κάνω, λέει και η ξανθιά και φεύγει. Το επόμενο βράδυ ο αστυφύλακας αυτός, κάνοντας την περιπολία του, ξαναβλέπει την ξανθιά και μαζί της τον πιγκουίνο. -Μα καλά, της λέει, δεν τον πήγες στον ζωολογικό κήπο; -Τον πήγα εχθές. Σήμερα λέω να τον πάω σινεμά... !!!

JTN PANEL