Δωρεάν Διαμονή Στην Αγγλία

από Μαρίλια Ιωάννου
Δωρεάν Διαμονή Στην Αγγλία

Τι θα έλεγες αν σου προσφέραμε αυτό που επιθυμείς και μάλιστα εντελώς δωρεάν; Θα έπαιρνες την απόφαση να περάσεις μερικές μέρες δωρεάν στο χώρο μας στην Αγγλία;

Έχεις βαρεθεί τη δουλειά; Ψάχνεις μέρος για διακοπές έτσι ώστε να χαλαρώσεις απ' τη ρουτίνα; Τι θα έλεγες αν σου προσφέραμε αυτό που επιθυμείς και μάλιστα εντελώς δωρεάν; Θα έπαιρνες την απόφαση να περάσεις μερικές μέρες δωρεάν στο χώρο μας στην Αγγλία; Οι εγκαταστάσεις μας είναι οι καλύτερες του είδους, και είμαστε σίγουροι πως θα απολαύσεις τη διαμονή σου μαζί μας. Για του λόγου το αληθές επέτρεψε μας να σου κάνουμε μια σύντομη αλλά λεπτομερή παρουσίαση για να σε δελεάσουμε και να αποδεχθείς ευκολότερα την πρόσκληση μας.

Επαναλαμβάνω, πως στην περίπτωση που μας προτιμήσεις, η όλη διαμονή σου θα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

image

image

image

image

image

image

image

image

Στο τέλος θα πρέπει να σου αναφέρω μια σημαντική λεπτομέρεια. Μια απαραίτητη προϋπόθεση υπάρχει για να απολαύσεις τη δωρεάν διαμονή σου στις εγκαταστάσεις μας. :-) Επειδή τίποτα στη ζωή δεν δίνετε δωρεάν, θα πρέπει, αφού πρώτα επισκευθείς τη χώρα μας, να προβείς σε κάποια εγκληματική ενέργεια έτσι ώστε να παραμείνεις για μερικές ημέρες στα πιο πολυτελή κρατητήρια της Αγγλίας τα οποία και απόλαυσες στις πιο πάνω φωτογραφίες. Στη συνέχεια όμως θα παραδοθείς στην Ελληνική Αστυνομία όπου και θα απολαύσεις το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών σου σε συνθήκες μιζέριας και απογοήτευσης. :-)

Ένα Μάτσο με Αγγελίες
Προηγούμενο άρθρο
Ένα Μάτσο με Αγγελίες
Απλά Είναι Παιδιά
Επόμενο άρθρο
Απλά Είναι Παιδιά