Περίοδος εξεταστικής; Περίοδος και για καμάκι!

από Μαρίλια Ιωάννου

periodos e3etasewn periodos gia kamaki

Αγαπητοί φοιτητές-καμάκια, έφτασε η περίοδος των εξετάσεων. Τι? Θα αφήσουμε το καμακing, ή το διάβασμα. Κι όμως το καμακολόγιο δίνει τη λύση. Καμάκing μέσα από το ίδιο το διάβασμα. Το καμάκι αυτή τη φορά μπορεί να στοχεύσει φοιτήτριες, αλλά και καθηγήτριες..

1. Για να ρίξετε μια συμφοιτήτριά σας, δεν έχετε παρά να ζητήσετε τη βοήθειά της για τα μαθήματα. Αν θέλει να σας δώσει σημειώσεις, μην τις δεχτείτε... γιατί εσείς χρειάζεστε τις "γνώσεις" της αλλά και την πολύ καλή μεταδοτικότητα της. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι με αυτόν τον τρόπο ανεβαίνει η ψυχολογία της κοπέλας και από απλή φοιτήτρια νιώθει δασκάλα...... Μην ανησυχείτε όμως, θα τις το ανταποδώσετε το μάθημα.
Υ.Γ. Sex να κάνετε μετά το διάβασμα.... να περάσετε και κανά μάθημα

2. Για να ρίξετε την καθηγήτριά σας, είναι κομματάκι ποιο δύσκολο. Κατ' αρχήν βεβαιωθείτε ότι δεν είναι παντρεμένη με τον πρύτανη, γιατί αν είναι.... Παρατήστε το πανεπιστήμιο και πιάστε δουλειά στην οικοδομή. Θα έχετε πιο σίγουρο μέλλον! Οι καθηγήτριες είναι σχεδόν όλες μεγάλες και άσχημες, γι΄ αυτό επικεντρωθείτε στις βοηθούς που αρκετές είναι πιπινάκια. Ζητήστε βοήθεια για τα μαθήματα και χωρίς να διστάσετε δώστε της το κινητό σας και ένα χαμόγελο.

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε: δασκάλα στη σχολή...δασκάλα και στο sex!!!

Η κατηγορία έκπληξη: Μπορείτε να ρίξετε τη βιβλιοθηκάριο ή τις κοπέλες που δουλεύουν στη βιβλιοθήκη. Όσο πιο συχνά διαβάζεις, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις! Έτσι μπορεί να εκπληρωθεί η καλύτερη sexουαλική φαντασίωση ενός άντρα: Sex στο φωτοτυπικό μηχάνημα!!