Ακόμη Και τα Ζώα Έχουν Αισθήματα

από Μαρίλια Ιωάννου
Ακόμη Και τα Ζώα Έχουν Αισθήματα

Κακομεταχειριζόμαστε αυτά τα αδύναμα ζωάκια τα οποία σε κάποια χρόνια απο σήμερα ίσως να μην υπάρχουν στον πλανήτη στον οποίο συγκατοικούν μαζί μας σήμερα

Πόσες φορές εμείς οι οποίοι αυτοαποκαλούμαστε ως άνθρωποι, γινόμαστε απάνθρωποι και κακομεταχειριζόμαστε αυτά τα αδύναμα ζωάκια τα οποία σε κάποια χρόνια απο σήμερα ίσως να μην υπάρχουν στον πλανήτη μας, στον οποίο συγκατοικούν μαζί μας εδω και αιώνες;

Σήμερα θα σας παρουσιάσω κάποιες φωτογραφίες τις οποίες μου έχει στείλει κάποια φίλη. Αφού τις δείτε, ίσως αλλάξει και η δική σας άποψη για τα αισθήματα αυτών των πλασμάτων που αν και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας λεκτικά, όμως ακόμη και έτσι προσπαθούν να μας μεταδώσουν τα αισθήματα που νιώθουν, φτάνει εμείς να είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να τα λάβουμε.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Για την επόμενη φωτογραφία, ετοιμάστε τα μαντήλια σας. Το ντόμπερμαν είναι έγκυος και ο πυροσβέστης μόλις την έσωσε από μια φωτιά..

'Οταν τελικά κατάφερε να σβήσει τη φωτιά, κάθισε κάτω να πάρει μιαν ανάσα. Όμως ένας φωτογράφος πρόσεξε ότι η σκυλίτσα δεν έφευγε αλλά καθόταν και κοίταζε τον πυροσβέστη.

Ξαφνικά, την είδε να πηγαίνει προς τον Πυροσβέστη και αναρωτήθηκε τι πήγαινε να κάνει..

image

Ελπίζω να τις απολαύσατε όπως και εγώ, και να σας βοήθησαν να σκεφτείτε λιγάκι διαφορετικά για αυτούς τους συμπαθής συγκάτοικους του πλανήτη μας. :-)

Δώσε Μου Ένα Φιλάκι
Προηγούμενο άρθρο
Δώσε Μου Ένα Φιλάκι
Σύντομο Τεστ Αγγλικών
Επόμενο άρθρο
Σύντομο Τεστ Αγγλικών
JTN PANEL