Μήπως οι γυναίκες παίζουν παιγνίδια εσκεμμένα;

από Μαρίλια Ιωάννου
Μήπως οι γυναίκες παίζουν παιγνίδια εσκεμμένα;

Μήπως οι γυναίκες παίζουν παιγνίδια εσκεμμένα; Ανδρικά Άρθρα

***ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ***

Γεια σας, θέλω να σου πω ότι αφού διάβασα όλα όσα γράφεις τόσο καιρό, άρχισα να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και αρκετές επιτυχίες με τις γυναίκες… τώρα πλέον τις καταλαβαίνω τόσο καλά… Πραγματικά ξέρεις αρκετά!! Αν το δοκιμάσει κάποιος είναι εύκολο να διαπιστώσει ότι με το να τις πειράζει, να τους μιλά με ειρωνικό αλλά και ταυτόχρονα αστείο ύφος, είναι ο απευθείας δρόμος προς την καρδιά τους. Τώρα το βλέπω να συμβαίνει συνεχεία γύρω μου. Μέχρι τώρα, πάντα είχα την ψευδαίσθηση ότι με το να είμαι καλός ή «ο ποιο ευαίσθητος άντρας που γνώρισε ποτέ της» ήταν αυτό που πραγματικά ήθελε.

Τέλος πάντων, έχω μια ερώτηση για σένα. Από τότε που απέκτησα τις γνώσεις σου, σπάνια πλέον αποτυγχάνω με γυναικά και οι περισσότερες μου ανταποκρίνονται αρχικά με ενδιαφέρον. Αργότερα όμως, όταν ρωτάω τον αριθμό του τηλεφώνου τους, οι περισσότερες (όχι όλες αλλά αρκετές) λένε «ΕΜ, ξέρεις, δεν έχω κάρτα» ή «είναι χαλασμένο». Κατάλαβες το νόημα. Μου λένε κάποια χαζή δικαιολογία για να το αποφύγουν! Παρόλα αυτά, όταν η αντίδραση μου είναι ειρωνική ή όταν απλά τους λέω «κόψε τις δικαιολογίες και δώσε μου τον αριθμό σου» αυτές ΑΜΕΣΩΣ αλλάζουν στάση και μου δίνουν το νούμερο τους… Αναρωτιέμαι γιατί λένε αρχικά ψέματα και δεν το δίνουν με την μία. Αν μου συνέβαινε 1-2 φόρες, δεν θα το θεωρούσα τόσο σημαντικό, αλλά μου συμβαίνει συχνά, σαν να έχει γίνει μόδα. Τι συμβαίνει;

 

***ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ***

Πραγματικά χαίρομαι που μου κανείς αυτή την ερώτηση. Είναι δύσκολο για πολλούς να πιστέψουν ότι αυτό που μόλις ανάφερες συμβαίνει στην πραγματικότητα (και μάλιστα αρκετά συχνά).

Μόλις όμως βγεις εκεί έξω και αρχίσεις να γνωρίζεις διάφορες γυναίκες, ένα είναι το σίγουρο. Θα δεις διάφορα μοτίβα, και πολλές συμπεριφορές μερικές από τις οποίες μπορεί να είναι εντελώς απρόσμενες.

     Εν συντομία η ερώτηση σου είναι η εξής: «Γιατί οι γυναίκες παίζουν αυτά τα παιχνίδια όταν τις ρωτάμε για τον αριθμό τους και δεν μας τον δίνουν απευθείας;»

     Ως απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα δώσω δύο απαντήσεις από διαφορετικές σχολές σκέψης:

       1) Από ψυχολογικής πλευράς τι συμβαίνει.

       2) Την τεχνική: πώς να συμπεριφερθείς όταν βρεθείς ξανά σε παρόμοια θέση.

    

image
2)    Η ΤΕΧΝΙΚΗ

Το Α και το Ω είναι να καταλάβεις ότι οι ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ. ΈΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ, ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ Ή ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ.

Σημείωση: Οι ευγενικοί άνδρες του τύπου, «συγνώμη που σε ενόχλησα..» ή «εδώ είναι ο αριθμός μου, πάρε με εσύ..» δεν είναι ΣΕΞΙ ούτε ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΙ.

Από την άλλη, οι σωστοί άντρες λένε (μερικά από τα αγαπημένα μου):

«Ώστε δεν έχεις κινητό; Εντάξει δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι για αυτό. Ούτε τα παιδάκια στην Αφρική έχουν»

ή

«Και περιμένεις να το πιστέψω αυτό;»

ή

     Με ειρωνικό και αστείο τρόπο να της δώσουν να καταλάβει το εξής νόημα: «Δεν είμαι ο άντρας που τα παρατά εύκολα αλλά κατάλαβα το παιχνίδι σου και δεν θα πάρω». Αυτό είναι ΠΟΛΥ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ. Στέλνει τα σωστά μηνύματα.

     Μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάσαι:

     1)    Οι ελκυστικές γυναίκες προσεγγίζονται συνεχεία από άλλους άντρες, και πολύ πιθανό συνέχεια να τους ζητούν τον αριθμό τους.

      2)    Αν ήσουν μια γυναικά που συνεχώς της ζητά κάποιος άντρας τον αριθμό της τότε πιθανόν και εσύ να απαντούσες με κάποιο παρόμοιο τρόπο.

3)   Οι δικαιολογίες και οι «γιατί δεν μου δίνεις εσύ το δικό σου» απαντήσεις κατά 95% δίνονται σε περιπτώσεις που δεν δείχνεις τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα.

4)    Αν είσαι ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ από πριν, ΞΕΡΟΝΤΑΣ τι πρόκειται να αντιμετωπίσεις και πεις τα κατάλληλα λόγια, ΧΩΡΙΣ ΝΑ συμπεριφερθείς σαν πρωτάρης ή απελπισμένος τότε αυξάνεις ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ τις πιθανότητες να πάρεις τον αριθμό της.

Φυσικά, αν έχεις χρησιμοποιήσει την τεχνική των τριών λεπτών που περιέγραψα σε ένα παλαιότερο άρθρο, είναι πολύ πιθανόν ήδη να έχεις μειώσει σε ελάχιστο βαθμό αυτού του είδους τις δικαιολογίες και να ξέρεις ήδη από πρώτο χέρι πώς να αντιδράς όταν βρίσκεσαι σε παρόμοια θέση.

ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ: Οι ελκυστικές γυναίκες λαμβάνουν αρκετή σημασία από μας. Δεν ψάχνουν για ένα άντρα που να τους δίνετε και να τα παρατά εύκολα.

Ψάχνουν για κάποιον με αυτοπεποίθηση, που να αντιμετωπίζει σωστά όλα τους τα παιχνίδια και να καταφέρνει να τις αφοπλίζει φτάνοντας στο σημείο να φεύγει από κοντά τους με τα.. νούμερα τους στο κινητό του.

Σκέφτου το.