Νεαρό Σκυλάκι Εξασκεί Περίφημα Τις Φωνητικές Του Ικανότητες

από Μαρίλια Ιωάννου
Νεαρό Σκυλάκι Εξασκεί Περίφημα Τις Φωνητικές Του Ικανότητες

Συχνά πυκνά, εμφανίζονται διάφορα ζωάκια τα οποία ανταποκρίνονται με διάφορους τρόπους σε μουσικά ερεθίσματα.

Συχνά πυκνά, εμφανίζονται διάφορα ζωάκια τα οποία ανταποκρίνονται με διάφορους τρόπους σε μουσικά ερεθίσματα. Κανείς δεν ξέρει τον λόγο, την αιτία ή τον σκοπό για τον οποίο ανταποκρίνονται με αυτό τον τρόπο, το γεγονός όμως αυτό είναι πραγματικότητα.

Η τελευταία είδηση η οποία κάνει τον γύρο του κόσμου, πρόκειται για ένα σκυλάκι με την ονομασία «Prince». Το μόλις 9 μηνών αρσενικό σκυλάκι, φαίνεται να ανταποκρίνεται τραγουδώντας στον ήχο μιας φυσαρμόνικας.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ανακάλυψε αυτή του την ικανότητα εντελώς τυχαία την ώρα που απολάμβανε τον μεσημεριανό του υπνάκο. Τον είχε ξυπνήσει η μελωδία του αγαπημένου του τραγουδιού, μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση το «ξυπνητήρι» του ήταν το σκυλάκι του το οποίο άρχισε να τραγουδάει επάνω στο κρεβάτι του.

Πολλοί πλέον τον επισκέπτονται στο κατάστημα του, μόνο και μόνο για να θαυμάσουν το νεαρό σκυλάκι και τις ικανότητες του. Αρκετοί μάλιστα, πρόσφεραν στον ιδιοκτήτη του μέχρι και $900 για να τον αγοράσουν, αυτός όμως αρνήθηκε ευγενικά.

«Δεν έχει σημασία η τιμή για μένα και δεν θα τον πωλήσω σε καμία τιμή», φαίνεται να δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Πλέον έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία ανεύρεσης νεαρών ταλέντων η οποία μάλλον δεν κρίνεται και τόσο επιτυχημένη αφού μέχρι στιγμής κανένας υποψήφιος δεν μπορεί να πλησιάσει το ταλέντο του «Prince».

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να απολαύσετε ένα από αυτά τα αποτυχημένα, και μάλλον ξεκαρδιστικά, υποψήφια ταλέντα.

Γκάλοπ. Εδώ ψηφίζεις.

Τι είδους ειδήσεις προτιμάς;
Πατήστε σε μία επιλογή για να ψηφίσετε.