Προβατίνα Στην Κίνα Γέννησε Κουταβάκι

από Μαρίλια Ιωάννου
Προβατίνα Στην Κίνα Γέννησε Κουταβάκι

Συχνά πυκνά, διάφορα φυσιολογικά πλάσματα του πλανήτη μας, φέρνουν στη ζωή κάποιους παραμορφωμένους απογόνους οι οποίοι πραγματικά είναι εκπληκτικοί.

Συχνά πυκνά, διάφορα φυσιολογικά πλάσματα του πλανήτη μας, φέρνουν στη ζωή κάποιους παραμορφωμένους απογόνους οι οποίοι πραγματικά είναι εκπληκτικοί. Το τελευταίο γεγονός το οποίο έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου, πρόκειται για μια προβατίνα η οποία έχει φέρει στον κόσμο ένα απόγονο που μοιάζει εκπληκτικά με σκύλο!

Η ποιο κάτω φωτογραφία μιλάει από μόνη της αν και οι επιστήμονες διατηρούν τις επιφυλάξεις τους για το περιστατικό..

image

Ο Liu Naiying, ένας κινέζος αγρότης από την επαρχία Shaanxi καθώς έβοσκε τα πρόβατα του, εντόπισε μια προβατίνα του η οποία ήταν έγκυος να γλύφει το νεογέννητο της.

«Ήταν ακόμη υγρό, και όταν πήγα κοντά του σοκαρίστηκα γιατί μου φάνηκε πολύ παράξενο. Ήταν σαν μια διασταύρωση ανάμεσα σε σκύλο και πρόβατο. Στα 20 χρόνια που εργάζομαι στην κτηνοτροφία, πρώτη φορά αντικρίζω κάτι τέτοιο» δήλωσε ο Liu.

Το νεογέννητο αυτό αρνάκι, διατηρεί το τρίχωμα που συνήθως έχουν τα πρόβατα, τα μάτια του, η μύτη του, τα πόδια του και η ουρά του όμως θυμίζουν πολύ έντονα σκυλί.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η πιθανότητα ενός πρόβατου να μείνει έγκυος από σκυλί είναι σχεδόν μηδαμινή έως αδύνατη και η άποψη τους είναι ότι πρόκειται για μια γενετική ανωμαλία στο πρόβατο η οποία το κάνει να μοιάζει με κουταβάκι.

JTN PANEL

Γκάλοπ. Εδώ ψηφίζεις.

Τι είδους ειδήσεις προτιμάς;
Πατήστε σε μία επιλογή για να ψηφίσετε.