Είστε εδώ Αρχική » Απίστευτες Ειδήσεις » Κινέζος Χαρτοπαίκτης Χρησιμοποιεί Τεχνικές Κουνγκ Φου Τεμαχίζοντας Αντικείμενα

Κινέζος Χαρτοπαίκτης Χρησιμοποιεί Τεχνικές Κουνγκ Φου Τεμαχίζοντας Αντικείμενα

από Μαρίλια Ιωάννου
Κινέζος Χαρτοπαίκτης Χρησιμοποιεί Τεχνικές Κουνγκ Φου Τεμαχίζοντας Αντικείμενα

Οι πολεμικές τέχνες Κουνγκ Φου έχουν προχωρήσει τόσο πολύ, περισσότερο από όσο ίσως να έχετε φανταστεί, αφού πλέον κατά την διαδικασία της παρουσίασης τους

Φαίνεται πως οι πολεμικές τέχνες «Κουνγκ Φου» έχουν προχωρήσει τόσο πολύ, περισσότερο από όσο ίσως να έχετε φανταστεί, αφού πλέον κατά την διαδικασία της παρουσίασης τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός από τα παραδοσιακά μαχαίρια, και άλλα αντικείμενα, όπως για παράδειγμα τα πολύ επικίνδυναχαρτιά μιας τράπουλας τα οποία χρησιμοποιεί ο εν λόγο κύριος για να μας επιδείξει το ταλέντο του.

Ο Bai Dengchun, ένας 23χρονος Κινέζος πολίτης, έχει αναπτύξει μέσα από αρκετή εξάσκηση, την ικανότητα του να ρίχνει τα χαρτιά μιας οποιασδήποτε τράπουλας με τέτοια δύναμη και ακρίβεια έτσι ώστε ακόμη και από απόσταση 5 μέτρων να είναι σε θέση να τα «μετατρέψει» σε μαχαίρια χρησιμοποιώντας τα για να σπάσει μπαλόνια ή να κόψει αγκουράκια.

Ο Bai έχει αρχίσει να εξασκείτε στο ρίξιμο χαρτιών από μικρή ηλικία. Κατ’ ακρίβεια, δεν ήταν και τόσο καλός παίκτης στο πόκερ, έτσι αποφάσισε να ρίχνει τα χαρτιά παρα να παίζει και να χάνει.

Τα τελευταία τρία χρόνια ασχολείται καθημερινώς με το ρίξιμο χαρτιών ενώ η δημοτικότητα του αυξήθηκε κατακόρυφα από την συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι «Κίνα Έχεις Ταλέντο», απόσπασμα του οποίου μπορούμε να παρακολουθήσουμε αμέσως τώρα..

Γκάλοπ. Εδώ ψηφίζεις.

Τι είδους ειδήσεις προτιμάς;
Πατήστε σε μία επιλογή για να ψηφίσετε.