Κινέζος Επιχειρηματίας Κατέστρεψε Δημόσια Το Αυτοκίνητο Του Αξίας 750.000 δολαρίων

από Μαρίλια Ιωάννου
Κινέζος Επιχειρηματίας Κατέστρεψε Δημόσια Το Αυτοκίνητο Του Αξίας 750.000 δολαρίων

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσε κάποιος να κάνει έχοντας στην κατοχή του ένα πολυτελέστατο σπορ αυτοκίνητο

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσε κάποιος να κάνει έχοντας στην κατοχή του ένα πολυτελέστατο σπορ αυτοκίνητο όπως η συγκεκριμένη Lamborghini Gallardo του συγκεκριμένου κινέζου επιχειρηματία. Το πρώτο και καλύτερο, που θα ήθελε να κάνει ο καθένας μας, θα ήταν να την οδηγούσε καμαρωτός, λαμβάνοντας ταυτόχρονα όλα τα βλέμματα των πεζών.

Τι κάνει όμως κάποιος, όταν ακόμη και αυτό το έχει βαρεθεί αφού του έχει καταντήσει πλέον ρουτίνα; Φυσικά, το στήνει σε ένα κεντρικό δρόμο, και μαζί με την παρέα του το χτυπάνε με σφυριά καταστρέφοντας το!! Ευελπιστώντας έτσι, τα βλέμματα που θα τραβήξει να είναι πολύ περισσότερα!! Και απ’ ότι φαίνεται το έχει καταφέρει, αφού η συγκεκριμένη είδηση κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

image

Βέβαια, η είδηση δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά τα γεγονότα στην πραγματικότητα έχουν ως εξής..

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, έστειλε για επιδιόρθωση την μόλις μερικών μηνών του Lamborghini, αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα κατά την εκκίνηση της. Σύμφωνα με την κινέζικη ιστοσελίδα «China Car Times», το αυτοκίνητο επιστράφηκε στον επιχειρηματία χωρίς να επιδιορθωθεί το πρόβλημα ενώ ο επιχειρηματίας διαπίστωσε πως εκτός αυτού, πλέον το σασί και ο προφυλακτήρας ήταν επίσης κατεστραμμένοι!

Αφού τα πήρε στο κρανίο, βλέποντας πως δεν υπάρχει τρόπος να διεκδικήσει τα δικαιώματα του, σκέφτηκε πως ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσει θέμα και να τραβήξει την προσοχή της μητρικής εταιρίας, ήταν να καταστρέψει ολοκληρωτικά το αυτοκίνητο.

Έτσι, προσέλαβε μερικά άτομα, και στις 15 Μαρτίου, παγκόσμια μέρα του καταναλωτή, έκανε αυτή του την απόφαση πράξη!

Ιδού.. !!

Αναστενάζω μόνο και που το βλέπω. Εσείς;

JTN PANEL

Γκάλοπ. Εδώ ψηφίζεις.

Τι είδους ειδήσεις προτιμάς;
Πατήστε σε μία επιλογή για να ψηφίσετε.