Γάμος Διαλύθηκε Την Τελευταία Στιγμή Με Αφορμή Τον Εραστή Του Συζύγου

από Μαρίλια Ιωάννου
Γάμος Διαλύθηκε Την Τελευταία Στιγμή Με Αφορμή Τον Εραστή Του Συζύγου

Ο επισκέπτης, φύλου αρσενικού, δήλωσε εραστής του γαμπρού και αφού έμαθε για τη διαδικασία του γάμου, αποφάσισε να εκφράσει και δημόσια την αντίθεση του έτσι ώστε να τον ματαιώσει.

Εάν αναρωτιέσαι αν διαβάζεις σωστά τον πιο πάνω τίτλο, τότε μπορώ να σε επιβεβαιώσω πως δεν έχει γίνει κάποιο λάθος. Πόσο σίγουρη πρέπει να είσαι για τον μέλλον σου σύζυγο καθώς ανεβαίνετε τα σκαλιά της εκκλησίας; Φυσιολογικά θα πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρη, στην περίπτωση όμως της συγκεκριμένης γυναίκας σε κάποιο επαρχιακό χωριό της νότιας κίνας, ένας απροσδόκητος επισκέπτης της γύρισε τον κόσμο ανάποδα.

Συγκεκριμένα, μερικά λεπτά πριν από την έναρξη της γαμήλιας τελετής, έκανε την εμφάνιση του κάποιος άγνωστος επισκέπτης. Η αλήθεια όμως είναι πως ο συγκεκριμένος επισκέπτης για τον γαμπρό δεν ήταν και τόσο άγνωστος. Ο επισκέπτης, φύλου αρσενικού, δήλωσε εραστής του γαμπρού και αφού έμαθε για τη διαδικασία του γάμου, αποφάσισε να εκφράσει και δημόσια την αντίθεση του έτσι ώστε να τον ματαιώσει.

Πράγμα που πέτυχε στο απόλυτο αφού ο μελλοντικός σύντροφος παράτησε την νύφη και αποφάσισε να ακολουθήσει τον εραστή ο οποίος περιττό να αναφέρω πως ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Ιδού το αληθές, στο παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο.

Γκάλοπ. Εδώ ψηφίζεις.

Τι είδους ειδήσεις προτιμάς;
Πατήστε σε μία επιλογή για να ψηφίσετε.