99 ετών παρθένα!

από Μαρίλια Ιωάννου

Μια γυναίκα, από την Αυστραλία, που τον ερχόμενο Ιανουάριο κλείνει τα 100 χρόνια ζωής είναι πολύ περήφανη

Μια γυναίκα, από την Αυστραλία, που τον ερχόμενο Ιανουάριο κλείνει τα 100 χρόνια ζωής είναι πολύ περήφανη αφού όπως δηλώνει είναι ακόμη παρθένα!

Η κυρία Maria Caterina Reitano λέει πως δέχτηκε αρκετές προτάσεις γάμου στην ζωή της αλλά τελικά δεν «δόθηκε» ποτέ σε κανέναν άντρα!


« Όταν ήμουν νεότερη πίστευα ότι χάνω που δεν κάνω σχέση αλλά αργότερα που κάποιοι άντρες εμφανίστηκαν στην ζωή μου είπα και πάλι όχι,» ανέφερε η 99-χρονη γυναίκα.

Η κυρία Reitano παραλίγο να παντρευτεί την πρώτη της αγάπη, τον Giovanni, όταν ήταν πολύ νέα αλλά όταν εμφανίστηκε στην εκκλησία με το νυφικό της ο γαμπρός της είπε πως δεν του άρεσε το φόρεμα και αυτή αφού θύμωσε τον άφησε στα κρύα του λουτρού!

Λίγα χρόνια αργότερα η δεύτερη της αγάπη, τον Benedict, ζήτησε να την παντρευτεί αλλά ο πατέρας της και η μητριά της αρνήθηκαν να την δώσουν αφού την ήθελαν να μείνει στο σπίτι, ως η μεγαλύτερη κόρη, για να κάνει τις δουλειές!

Αφού μεγάλωσε ως Καθολική η σκέψη να έχει ερωτική επαφή εκτός γάμου ήταν αδιανόητη αφού η κυρία Reitano θέλει να πάει στο παράδεισο!

JTN PANEL

Γκάλοπ. Εδώ ψηφίζεις.

Τι είδους ειδήσεις προτιμάς;
Πατήστε σε μία επιλογή για να ψηφίσετε.