Προβληθείτε στο ΓελαστόΧειλάκι

από Μαρίλια Ιωάννου

Διαφημιστείτε στο gelastoxilaki.info

Προσφέρουμε σε όλους μας τους επισκέπτες αλλά και στα μέλη μας στο Facebook Group, την ευκαιρία να προβάλουν την ιστοσελίδα τους στο Gelastoxilaki, σε αρκετά ελκυστική τιμή.

Προσφέρουμε την τοποθέτηση διαφήμισης στο τέλος των άρθρων μας, σε τιμή που φτάνει μέχρι και τα 15 λεπτά την ημέρα.

Αρχικά, θα πρέπει να αναφέρω ότι, η επισκεψημότητα της ιστοσελίδας φτάνει τις 30,000 σελιδοπροβολές τον μήνα σύμφωνα με το αξιόπιστο εργαλείο της Google, το Google Analytics.

Η τοποθέτηση της διαφήμισης, γίνεται στο τέλος των άρθρων, ενώ ενδεικτικό παράδειγμα αυτής μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, αλλα και Live σε όλα μας τα άρθρα.

image

Τρείς ταυτόχρονα διαφημιζόμενοι μπορούν να έχουν θέση στο συγκεκριμένο σημείο. Η διαφήμιση αποτελείτε από ένα εικονίδιο το οποίο πρέπει να παραχωρήσει ο διαφημιζόμενος, μεγέθους 70x27 pixels, καθώς επίσης και ένα κείμενο 2 γραμμών (100 χαρακτήρων συμπεριλαμβανομένων και των διαστημάτων), το οποίο θα είναι ενεργός σύνδεσμος προς την ιστοσελίδα σας.

Κοστολόγηση για μέλη του γκρουπ μας στο Facebook:
Διαφήμιση 7 ημερών: €1.26 (18 λεπτά/μέρα),
15 ημερών: €2.40 (16 λεπτά/μέρα),
30 ημερών: €4.50 (15 λεπτά/μέρα).

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΑΜΕΣΗ

Μπορείτε να προβείτε άμεσα στην παραγγελία σας, να πληρώσετε μέσω paypal, και η διαφήμιση σας θα ξεκινήσει να προβάλλεται την αμέσως επόμενη ημέρα, ακριβώς στις 12 τα μεσάνυχτα.

Αυτός είναι ο πιο εύκολος και άμεσος τρόπος για να τοποθετήσετε την διαφήμιση σας στο Gelastoxilaki. Σε περίπτωση που επιθυμείτε άλλους τρόπους προβολής, μορφής banner, flash, άλλες τοποθετήσεις, ή μακροχρόνιες συνεργασίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα σας αποστείλουμε τον περιεκτικό μας τιμοκατάλογο καθώς και αναλυτικότερα στατιστικά απο το Google Analytics.

* Σημείωση: Σε αυτό το σημείο θα ήθελα την προσοχή σας. Γίνονται δεκτά αιτήματα διαφήμισης (ιστοσελίδες και κείμενα), τα οποία θα μπορούν να προβληθούν και σε ανήλικους, χωρίς κανένα ηθικό πρόβλημα. Ευχαριστώ.

Παραγγελία και Πληρωμή

Αφού πρώτα γίνει η πληρωμή μέσω του paypal χρησιμοποιώντας κάποιον απο τους πιο πάνω συνδέσμους του πακέτου που επιθυμείς, στη συνέχεια το μόνο που απομένει είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας σου. Μην ξεχάσεις μόνο να δώσεις το σωστό email με το οποίο έχεις κάνει πληρωμή στο paypal. Με αυτό τον τρόπο, η πληρωμή θα επαληθευτεί άμεσα και θα αποφευχθούν τυχών καθυστερήσεις.