Προβληθείτε στο Γελαστό Χειλάκι

από Μαρίλια Ιωάννου

Διαφήμιση στο Γελαστό Χειλάκι

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας να διαφημιστείτε στο gelastoxilaki.

Το gelastoxilaki ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2006 αρχικά ως www.gelastoxilaki.r8.org. To 2008, μεταφέρθηκε αυτούσια ολόκληρη η ιστοσελίδα στο σημερινό της domain, το http://www.gelastoxilaki.info. Πρόκειται για μια διαδικτυακή πύλη όπου ο χρήστης μπορεί να περάσει μερικές ανάλαφρες στιγμές χαλάρωσης, διαβάζοντας τα άρθρα, τις παράξενες ειδήσεις από όλο τον κόσμο, τις σπαζοκεφαλιές, τα ανέκδοτα μας, είτε παίζοντας κάποια απ’ τα flash παιχνίδια τα οποία προσφέρουμε.

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω, πως μπορείτε να διαφημιστείτε κοντά μας πολύ εύκολα, χωρίς καν να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε μέσω του widget της AdTaily που μπορείτε να βρείτε στα δεξιά με διαφημίσεις μεγέθους 125x125, είτε μέσω του AdWords καθώς τα κανάλια διαφήμισης μας είναι πλήρως στοχεύσιμα.

Εάν επιθυμείτε κάποιου άλλου είδους συνεργασία ή διαφήμιση σε κάποιο άλλο χώρο της ιστοσελίδας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας αποστείλουμε άμεσα όλους τους διαθέσιμους χώρους διαφήμισης, τα τελευταία στατιστικά επισκεψημότητας, καθώς και τον τρέχων τιμοκατάλογο μας.

Flooxi